СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7 март Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби и през следващите около две години и половина ще ви провокира силно да промените нещо в ритъма си на ежедневие, във вашите навици, така че да станете по-подредени, по-ефективни и дори по-здрави.

Не е изключено да се обновят условията на труд, така че вие да станете по-натоварени и над обичайното, но това ще може да ви помогне да утвърдите авторитета си на работното място, чрез поемане на по-големи отговорности, вие ще можете да постигнете успехи, които после никои няма да може да ви вземе, защото те не са даром, а вследствие на усилия, които ще имат своето широко отражение, ще допринесат за натрупването на опит, знания, които ще циментират вашите позиции, ако се движите в правилна посока…

Ако това не е така, тогава Сатурн ще ви подтикне да си потърсите и намерите нова и по-подходяща професионална реализация, в която можете да се докажете и която кореспондира с вашия път и предопределеност. Какви промени предстоят в чисто професионален аспект, на какво можете да разчитате и какво трябва да преодолявате – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 7 март.

Не е изключено през настоящата седмица да ескалират повишени изисквания като квалификация, така че да се налага да обогатявате вашите знания или да балансирате между курсове, които посещавате и рутинни ангажименти.

Може да се промени ръководството на работното място или пък да ескалират принудителни пътувания и командировки, уреждане на документи.

Каквото и да е, сега е подходящо да си изградите стратегия, можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да насочите вектора си на развитие още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

Случващото се сега може да се отрази и на следващите месеци, не пропускайте възможности, своевременно отстранете някои препятствия. На този фон повечето от вас се радват на доброжелателност и разбиране от околните или пък на гореща любов, подкрепа от страна на партньор. Ако сте сами, можете да срещнете любовта и в такъв случай и тя ще се окаже перспективна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ