СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември през Новолуние, което ще обнови вашите позиции в колектив. В обкръжението ви могат да се появят нови хора, с които да се сближите, може да създавате и укрепвате важни за вас връзки, да утвърдите авторитета си сред околните, независимо дали става въпрос за работното ви място или това са ваши приятели.

Вашата популярност ще расте, а отношенията ще се превръщат в проводник на множество възможности, разширение на хоризонтите на развитие и т.н. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други е препоръчително вие да отключите чрез собствената си инициативност. Възможно е околните да ви изненадват, в повечето случаи приятно, но и вие тях.

През тази седмица може да проведете доста конструктивни разговори, които да ви помогнат да наложите волята си над другите, да получите подкрепа на вашите идеи или пък да ви помогнат да привлечете влиятелна личност на ваша страна.

Правите задълбочен анализ на отношенията си и в дълбочина, и със съответните позитиви, защото знанието винаги е сила, а вие ще успеете да надникнете отвъд видимото, понякога може да узнаете тайни, така че ако има скрити процеси, които ви влияят, които засягат любовни или сърдечни връзки или нещо друго ценно за вас, сега ще можете да го идентифицирате.

В повечето случаи чрез вид аналитичност, проследяване на причинно-следствени връзки, вие ще превъртате предизвикателства в полза. Партньорските отношения също се обновяват, освежават, придобиват по-добри перспективи на развитие, ако не са преминати определени граници в миналото. Високата социална активност или ако прекарвате повече време с приятели, също ще оздравява вашите отношения.

След 10-ти септември Венера преминава във вашия зодиакален знак и вие ще се радвате на опеката на тази планета през следващите седмици, така че дори и да има някакви предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-лесно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ