СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което ще внесе вид обновление във вашето кариерно развитие, професионална реализация и доходи. Имате уникален шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да повишите доходите си, да спечелите нещо важно за вас, да извършите положителни промени на вашето работно място.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и следствие на усилия, които сте полагали до този момент, но други е добре сами да отключите чрез поставяне на високи цели, които могат да преобразят общественото ви положение и в положителна посока.

Ако искате да намерите нова и по-перспективна работа, тогава е подходящо да потърсите и намерите такава сега.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, може да проведете ползотворни, конструктивни разговори и срещи, които ще увеличат вашата популярност или подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за чувството на щастие. Общуването много често ще се превръща в проводник на възможности, така че е препоръчително да сте социално по-активни.

През тази седмица вие може да привлечете на ваша страна благодетел, влиятелна личност  или пък да срещнете любовта, ако сте сами. В обкръжението ви се появяват нови хора или може да оздрвите стари връзки. На този фон и след десети септември вие ще преминете в период на дълбоки преоценки и вид ревизия на всичко ценно за вас – от любовни и сърдечни взаимоотношения до начини на придобиване на материални блага.

Може да има причини за това, например в някои случаи ще установявате, че определени хора ви носят повече щети, понякога и буквално, че не ви носят радост и със съответните последици. В други случаи ще разбирате, че взаимоотношенията ви се нуждаят от трансформация, така че да се изчистят евентуални недоразумения и напрежение и съответните връзки да се насочат в една по позитивна и предпочитана от вас посока…

Някои от вас ще преминат във фаза на идеализация на любовта или постепенно може да ви обземе носталгия, или пък постепенно ще се привлечете от тайна и далечна любов, буквално и в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ