СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 09.01.2023 – 15.01.2023

x


Информационният поток продължава да е много усилен, мнозина от вас ще водят разяснителни разговори, които ще ви помогнат да наложите мнението или авторитета си,  да осъществите ваше сърдечно желание, защото намирате кой да подкрепи вашите мечти. Подходящо време да оздравите важни за вас връзки, приоритетно с любими хора, но не само, понякога това могат да бъдат и делови контакти, особено, ако участвате в проекти или пък имате собствен бизнес.

Общуването е проводник на възможности. Въпреки всичко, вие все още може да се колебаете по някои ключови за вас въпроси, част от договорки може да се отлагат, нека това да се превърне в повод да се изчистят евентуални слаби звена, които се набелязват,  тоест като си изясните защо не всичко протича точно така както искате или очаквате.

Меркурий все още е ретрограден, ще бъде ретрограден до 17-ти януари. През това време вие ще можете да уточните общи идеи, договорки, ще можете да шлифовате  взаимоотношения, изчистите идеи и решения… Не е изключено докато е ретрограден Меркурий самите вие да изпитвате някои колебания, да не сте много сигурни в поетата от вас посока. Евентуални ретроспекции и връщане назад към миналото ще ви бъдат много полезни, използвайте този толеранс от време, за да получите оптимално добри резултати в бъдеще, за да материализирате точно това, от което мисълта ви е била обсебена. Както се казва: „внимавайте за какво мислите, защото може и да се сбъдне“.

През първата част от седмицата хармонизирате отношения у дома, включително като разчитате финансово или морално на близките си. Може да извършите положителни преобразувания, които допринасят за комфорта ви на съществуване като инвестирате във вашия дом.

През втората част от седмицата може да ескалират недоразумения между вас и вашия партньор. Ако е така, използвайте случващото се, за да предизвикате промени, които ще премахнат напрежение, чрез наместване на пластовете с повече диалогичност, допускане на нещо ново и различно. Ако това е невъзможно, значи подобни неразрешени казуси може да ви действат деструктивно и в бъдеще, и съответните последици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ