СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През настоящата седмица имате възможност да хармонизирате най-близки отношения, в дома и семейството, но не само. Успешно може да се справите с приоритети, които касаят местоживеене, недвижимо имущество и т.н.

Ако това не е ваша тема, значи ще се концентрирате върху други преобразувания, които ще се отразят на професионалната ви реализация и те могат да бъдат осезаеми, така че да преобразят бъдещи перспективи на развитие. Някои от вас могат да решат да рестартират своя живот, образно казано, да започнат отначало на различни нива от живота си  и със съответните последици.

През първата част от седмицата вие получавате вид подкрепа, която ви въодушевява, кара ви да мечтаете, дава ви шансове да осъществите ваши сърдечни планове, намират се хора и обстоятелства, които могат да ви дръпнат напред и нагоре, образно казано.

През втората част от седмицата ескалират допълнителни разходи, нека те да бъдат и целесъобразни. Пазете се от спонтанни действия или необмислени харчове, за които после може и да съжалите. Ако има нелоялност или ненадеждност във вашите връзки, които могат да ви нанесат щети – материални или морални, това ще бъде видно през втората част на периода или през последните дни от седмицата. Ако всичко е наред през това време,  значи може да се поздравите и да разчитате на същото и занапред…

Пазете се чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора, ако възникнат подобни недоразумения, търсете общи и обогатяващи цели…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ