СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Вие сте в чудесен период за укрепване на вашите партньорски отношения. Може да ги надградите и обогатите внезапно чрез решения, определени действия… Например, някой от вас може да се решат на обвързване с брак, ако все още не са или може да задълбочите връзката си чрез детенце.  Ако това не е тема и приоритет, тогава ще намирате просто време за повече развлечения, вълнуващи и почти вълшебни и запомнящи се моменти.

Ако отношенията ви се нуждаят от някаква промяна и обновление, сега това ще бъде по-видно от обикновено, можете да реагирате чрез креативен подход и всичко да бъде за добро, включително и като не губите по-далечни перспективи на развитие, за да изберете най-вярната и позитивна за вас посока.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и в такъв случай тя обещава да бъде доста  перспективна и надеждна.

Популярността ви расте, препоръчително е съзнателно и целенасочено да укрепвате контакти,  които могат да допринесат за благоденствието ви и в един по-широк смисъл. Сега може да привлечете на ваша страна благодетели, които за дълго да играят ролята на мост към вашите успехи.

По-добре се справяте с всякакви предизвикателства, когато си сътрудничите и има на кого да разчитате, имайте го предвид и се концентрирайте в тази посока.

През втората част от периода се пазете от недоразумения, които могат да имат широко отражение.

На повърхността може да изплува нещо недоизказано, но нека то да има конструктивен и стабилизиращ ефект, а не нещо друго.

В дома и семейството ви може да ескалира известно напрежение, ако в този сектор са необходими промени, дайте ги, насочете ги, за да се изчисти евентуално напрежение, така че да постигнете вид стабилизация и занапред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени