СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Периодът е отличен да подействате добре на професионалната си реализация, така че да постигнете успехи, на които да разчитате дълго и през следващите месеци, а може и години.

Възможни са изненади, които са напълно позитивни за вас, ще разнообразят и освежат ежедневието ви, ще са повод да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или пък да постигнете вид стабилизация, да сбъднете ваше желание.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава е подходящо сега да си потърсите и намерите нещо ново, което ще допринася за благоденствието ви за дълго.

Внезапни предложения, нови шансове, общуване с хора, които влияят на бъдещи перспективи на развитие – всичко това може да е причина за положителни промени… Преговаряйте за интересите си, съзнателно и целенасочено укрепвайте и подобни контакти.

Ако това не е ваша тема, тогава може да се концентрирате върху теми, които действат оздравяващо и в един по-широк смисъл.

Не са изключени приятни ангажименти, които ви носят удовлетворение.

Радвате се на подкрепа и одобрение от страна на ваши колеги, лек флирт може да прерасне в нещо повече.

Чудесен период за положителни промени в дома и семейството ви, така че да се чувствате по-свободни, подкрепени, да делегирате отговорности или да направите стъпки, които допринасят за комфорта ви.

През втората част от седмицата се пазете от недоразумения и конфликти с влиятелни и власт имащи личности… Ако съществуват различия, необходимост да проявите повишена приспособимост, така че да преодолеете някои предизвикателства, тогава вие не бива да губите крайни цели от поглед, думите не бива да пречат на интересите и резултатите ви, така случващото се ще е за ваше добро и ще е по-скоро повод за преодоляване на трудност.

Ако в някои случаи това не е така, тогава може да прекратите служебни контакти и дори договори, които са безперспективни, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени