СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.06.2022 – 19.06.2022

x


През тази седмица можете да стабилизирате или подобрите финансовото си състояние  следствие на подкрепа от страна на вашето семейство, важни за вас хора, които влияят на благополучието ви.

Периодът е отличен да хармонизирате най-близката си среда, в дома ви, като инвестирате в него, може би ако направите някакви компромиси, ако са възникнали недоразумения между вас и членове на вашето семейство. Вие ще можете да изчистите тези различия, но това ще изисква да бъдете по-диалогични, гъвкави в общуването.

Някои от вас ще намират повече време за развлечения, особено през втората част на периода, а това действително ще има позитивен ефект върху вашите партньорски отношения.

Повишени разходи за хоби, за любими хора, за вас самите, са повече от вероятни.

Трябва да внимавате само да не се възползват от вас, ако някои е некоректен, тогава вие ще може да идентифицирате това, аспектацията на звездите е такава, че дава възможност да се разделите с илюзии, измами, там където съществуват.

През втората част от седмицата ежедневието ще забърза своя ритъм и вие ще навлезете в период, през който може да извършите положителни преобразувания на работното ви място, може да повишите доходите си или да спечелите нещо важно за вас, ако условията на труд го позволяват.

Дали се движите в правилна посока – разбирате още на 13-ти и 14-ти юни, когато сте под влияние на пълнолуние…

Постарайте се през това време да преобладават приходите и подкрепата, за да ви върви по подобен начин и през следващите седмици, а може и по-дълго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени