СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.06.2022 – 19.06.2022

x


Повечето от вас се стремят да разширят хоризонтите си на развитие, да излязат извън границите на познатото, да надскочат досегашните си успехи.

Това може да се случи като демонстрирате висока квалификация, общувате с влиятелни или власт-имащи личности, които привличате на ваша страна.

Ще ви върви повече, ако в работата си може да използвате творчески подход, имате по-голяма свобода на действие или пък се занимавате със собствен бизнес. Ако работата ви е рутина, тогава могат да възникват някои недоразумения…

В други случаи – ежедневието ви може да излезе извън обичайния ритъм поради ваши собствени решения или поради допълнителни ангажименти, изисквания от страна на личности, които влияят на професионалната ви реализация.

Случващото се може да ви покаже слаби звена, които пречат на кариерното ви развитие, понякога това може да е раздяла с илюзии или пък повод да пренаредите приоритетите си по важност. Ако има нещо, което не ви харесва – отстранете го своевременно и не позволявайте да прораства и в бъдеще време.

Периодът е подходящ да защитите интересите си, да подействате позитивно на финансовото си състояние като разчитате на вид подкрепа, укрепите контакти, които влияят на материалното ви състояние.

Ще имате такава възможност или ще възникне такава необходимост. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни, отстранете хора или влияния, които ви нанасят щети.

Как се справяте с всички тези задачи и приоритети разбирате по време на пълнолунието, което е на 14-ти юни.

Информационният поток е много усилен през това време и ви дава възможност да надникнете в по-далечното бъдеще.

През първите дни от седмицата преговаряйте за интересите си, заздравете важни за вас контакти, ако това е невъзможно, тогава ще прекратите връзки и договори, които са безперспективни.

През втората част от седмицата може да оздравите връзки с ваши партньори или да привлечете на ваша страна влиятелни и власт-имащи личности, в живота ви мога да нахлуят нови хора, които допринасят за благоденствието ви, чувството ви на щастие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени