СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Вие все още сте в хубав или важен период, през който можете да утвърдите позициите си в колектив…

Мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, които ще преобразят отношенията ви с вашето обкръжение.

В повечето случаи – тези трансформации ще бъдат напълно позитивни за вас, защото ще може да укрепите връзки с хора, които са влиятелни, силни личности, ваши покровители  или дори приятели. Все пак, вие ще действате по-решително, така че може да отстраните и лица, които са нечестни спрямо вас, манипулативни, ще имате достатъчно подсказки, за да разчистите обкръжението си от неблагоприятни влияния и съответните позитиви за вас.

На този фон вие преоценявате всичко ценно за вас, то добива нова стойност според дълбоки анализи, съответно – на кого може да разчитате, какво допринася за просперитета ви и чувството ви за щастие… Сега и докато Венера е във вашия зодиакален знак вие ще привличате с по-голяма лекота онова, което истински желаете.

На този етап обаче, в душата ви може да е по-неспокойно, да изпитвате някои колебания по кой път да поемете и как да преодолеете предизвикателство, което допринася за несигурност.

През тази седмица от вас може да се изисква да проявите повече разбиране към семейството си, за да хармонизирате отношенията в дома си, а не обратното.

В този сектор от вашия живот и от известно време текат промени, сега е подходящо и да ги канализирате в една по-позитивна за вас посока, но това ще изисква от ваша страна по-голяма адаптивност… Изтичат някакви приоритети, които са обсебвали вниманието ви през изминалите месеци или дори години.

Те ще се заменят от нови задачи и възможности, които пак така ще се отразят на дома и семейството или пък ще преобразят живота ви на различни нива, това могат да бъдат базисни преобразувания.

Засега получавате първи сигнали, така че да изберете оптимално подходяща за вас посока, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени