СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 13.09.2021 – 19.09.2021

x


Венера, вашата покровителка, вече транзитира през зодиакалния знак Скорпион, така че в душата ви все повече ескалират силни страсти и чувства, които ще ви подтикват да защитавате интересите си над средното ниво.

В друг случай, това ще се окаже период, през който вие ще преосмисляте всичко ценно за вас, съответно – какво наистина си струва, какво не си заслужава усилията и това, което плащате, буквално и в по-широк смисъл. Разбира се, ще има провокации в тази посока, например – вие в по-ярки краски ще виждате на кого може да разчитате финансово или морално, на кого не…

Повишени разходи през тази седмица са доста вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, във вас самите или пък в любими хора. Все пак случващото се ще ви подтикне да промените подхода си или пък и в някои случаи да отстраните от пътя си онези, които ви нанасят щети, не ви носят удовлетворение или ви дестабилизират на различни нива…

Ще имате достатъчно подсказки в това направление, за да вземете Съответно и оздравителни мерки.

На този фон предстои знаково астрологично събитие за вас – на 15-ти септември Марс ще премине във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина.

Марс постепенно ще отключи повишена инициативност, на този етап вие няма да усещате силно Марс, но все пак ще възникнат идеи, желания, които от следващата седмица вие ще канализирате в посока, която може да ви изведе като лидери, победители и т.н.

Ежедневието ви все още е извън обичаен ритъм поради допълнителни ангажименти, необходимост да се справите с  минали въпроси, лични приоритети, които още не са намерили решение, включително такива, които са свързани с вашия дом и семейство… На тях сега може да влияете подчертано, възползвайте се!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ