СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Все още във вашия дом и семейство ескалират едни от най-важните преобразувания. Възможно е да се възвърнат стари и неразрешени казуси, които засягат благоденствието ви, хармония у дома, уреждане на недвижимо имущество, место-живеене и т.н. Възможно е във всичко горе-изброено да настъпи някакво объркване, своеобразна пауза преди да се вземат важни и определящи бъдещи перспективи на развитие.

Възползвайте се от настоящия толеранс от време, за да видите по-ясна картината около себе си, в детайли, съответно всички плюсове или минуси, за да вземете оптимални подходящи решения и да канализирате събитията в най-добра за вас посока.

Звездите ще ви помогнат да фиксирате възможност, която приоритетно пак така ще засегне най-близката ви среда на съществуване и върху която ще се надградят всички останали успехи, това ще се превърне в своеобразна база, начало, от което ще зависите и ще определите всички останали постижения, включително и такива, които засягат професионалната ви реализация… Тези теми са обвързани и подобно на скачени съдове, едното влияе на другото и обратно.

В друг случай – замисляте се за кардинални промени, които ще променят декорите около вас, събитията сами ще ви насочват за най-правилното направление.

Обединяващо правило е, че най-силно влияете и задавате дългосрочни тенденции на въпроси, които се отнасят до дом, семейство, недвижимо имущество, възползвайте се по оптимален начин, задайте фон, който ще ви радва и създава усещане за стабилност в бъдеще.

Някои от вас може да се нуждаят от почивка, да имат нужда да намалят темпото, да си останат у дома.

Не се претоварвайте, вслушвайте се във вътрешния си глас, часовник и т.н.

Партньорските отношения може да се тестват за здравина или да се нуждаят от обновление… Чудесен признак е, ако между вас и любим човек всичко е наред. Ако ескалира напрежение, отстранете го своевременно, като откриете обективно причините, за да не могат да прорастват евентуални негативи в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ