СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 16.05.2022 – 22.05.2022

x


Седмицата стартира с пълнолуние и лунно затъмнение, което е във вашия зодиакален знак  и съответно ще ви се отрази по особено силен начин. Вие може да изпитате желание да промените нещо във вашето поведение, бъдещи перспективи на развитие, начин, по който се представяте пред света. Вашите желания ще бъдат силно провокирани от важни за вас хора, от вашето обкръжение.

Решения, които вземете, ще имат широко отражение за следващите месеци, а може и много по-дълго, за години напред. Много от вас ще променят нещо в своята комуникация, начин на мислене и изразяване, през следващите месеци все повече ще се стремите да отстоявате своето мнение, да налагате своята воля по-безкомпромисно, така че да осъществите вашите мечти, намерения и т.н. В този процес ще проявявате висока социална активност, ще оздравявате връзки, които могат да допринесат за бъдещи успехи, ще привличате на ваша страна влиятелни или власт-имащи личности.

Дава ви се шанс да просперирате като разгърнете творческия си потенциал, като разчитате на вашата интуиция и подкрепа от страна на близки хора до сърцето ви.

Същевременно, мога да ескалират промени във вашия дом и семейство. Може да ви се налага да се съобразявате повече с член от семейството, да му обръщате повече внимание,  ако това е невъзможно или не желаете, тогава може да промените вашето местоживеене, може да предизвикате базисни трансформации в живота си, които да се отразят на всички други нива, включително ежедневие, работа и т.н.

Това пълнолуние ще ви подтикне да оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време и преобразява живота ви, подтиква ви да бъдете по-самостоятелни и да стоите съответно по-здраво на собствените си крака, образно казано.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени