СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.11.2019 – 24.11.2019

x


На 19-ти ноември Марс преминава във вашия зодиакален знак и ще ви зареди с много енергия. На този етап най-силно ще усетят това влияние родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Може да имате усещането, че сте включени в високоволтова електрическа мрежа, а това ще изисква да разтоварвате тази мощна енергия в определена посока, за да не премине в нервно напрежение, опасност от инциденти и конфликти между вас и околните.

Марс е веднъж на около две години и половина във вашия зодиакален знак, това винаги е много важно събитие, което показва, че колкото сте по-инициативни, толкова повече ще растат шансовете да се сдобивате с онова, което най-силно желаете. В значима степен може да се каже, че вие се превръщате в капитани на собствения си житейски кораб – това е сила и отговорност. На този етап е подходящо да си изберете цели, които са по-дългосрочни, имат стратегическо значение за бъдещето ви развитие, а от следващата 2020-та година ще започнат да се материализират и ще се развиват после почти по инерция задълго.

Аспектацията на звездите е такава, че показва силни и слаби страни във ваше взаимоотношения – лични или делови, възможни са изненади в този процес, които да ви покажат какво трябва да обновите в отношенията, за да станат те по-здрави, а не обратното…

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока и в повечето случаи те ще бъдат да разчитате предимно на собствената си инициативност, да давате повече свобода на човека до вас  или това ще се налага по външни и независещи от вас фактори.

През тази седмица, имате шанс да спечелите нещо значимо, можете да забогатеете буквално и в по-общ смисъл. Тенденцията ще ви съпътства и в началото на следващата седмица, усилете я. Все пак доста от възможностите ще застават ценни на пътя ви като заслужена разплата за ваши минали действия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ