СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.12.2023 – 24.12.2023

x


Почти през цялата седмица ще се появяват перманентни шансове да се сдобивате с популярност, да създавате или укрепвате връзки, които ще допринесат за чувството ви на щастие, така че е по-лесно да постигате определени цели, към които се стремите.

Подходящо време да изчистите евентуални недоразумения от миналото, да постигнете намеренията си като се справите с евентуални пропуски, грешки, ако е имало такива.

Може да намерите изход и решение от стари и неразрешени казуси…

Прекарвате приятни мигове с любими хора, намирате време и за удоволствия.

През първата част от периода ескалират повишени разходи, но те може да бъдат полезни инвестиции във вас самите, в близките ви, хоби, евентуални развлечения.

През втората част – социалната ви активност расте, мнозина ще проведат доста полезни и конструктивни разговори, чрез които ще получите подкрепа за ваши идеи и желания, ще можете да изпъкнете или пък да постигнете вид стабилизация.

Общуването ще е проводник на възможности и то за по-дълъг период от време, така че сега можете да надникнете в по-далечното бъдеще чрез получена информация и да си изградите оптимално правилна стратегия.

Въпреки всичко, ако партньорски отношения, лични или делови, се нуждаят от вид обновление и промяна, това ще бъде по-видно сега, помислете как да се възползвате от тази ситуация, така че да освежите и оздравите отношенията си, за да не позволите евентуални ерозивни или деструктивни процеси да ви влияят в бъдеще.

Ескалират изненади, които ще ви насочват какво да оставите в живота си или да се дистанцирате, за да бъдете по-стабилни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени