СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 18.12.2023 – 24.12.2023

x


През първата част от седмицата информационният поток е много усилен, може да преговаряте за интересите си, да се стремите да се докажете оптимално добре на работното място, така че да утвърдите авторитета си или да изчистите евентуални недоразумения,  ако е имало такива.

Ако на работното място предстоят промени, през тези дни ще можете да разберете за това и да влияете чрез разяснителни разговори или пък като демонстрирате себе си, отговаряте на повишени или променени изисквания.

Все пак е полезно през това време да се пазите от интриги, да не позволявате да ви въвличат в подобни ситуации, за да се предпазите от бъдещи негативни последици.

Шансовете ви за вид печалби за отлични, но перманентно могат да възникват допълнителни и непредвидени разходи, понякога и над средното ниво.

В оптимален вариант изграждате си стратегия за бъдеще, така че да не позволявате  финансова дестабилизация или такава, която вреди на интересите ви и се провокира от конкретни личности или обстоятелства.

Повечето от вас могат да разчитат на морална или материална подкрепа от страна на своите близки, на своето семейство.

През втората част от периода може да получите подарък, буквално и в по-широк смисъл,  извършвате промени, които се отразяват на всички нива от живота.

Ескалират събития, които ще ви покажат, че може да сте по-сигурни и уверени, че има на кого и какво да стъпите, образно казано, за да се чувствате по-сигурни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени