СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 21.03.2022 – 27.03.2022

x


Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм от ангажименти, това може да ви ентусиазира, мобилизира, но може да се превърне и в повод вие да пренаредите приоритетите си така, че да можете по-добре да разпределяте времето си между лични и служебни задачи и т.н.

Все още и в живота на повечето от вас ескалират промени, които засягат най-близката среда на съществуване, това може да е вашият дом, семейство, партньорски отношения и т.н.

В такива периоди най-лесно се влияе, все едно сте на прага на житейски кръстопът, имате избор, който ще определи бъдещо направление на развитие.

Хубаво е да се опитате да изчистите евентуални недоразумения между вас и любим човек, това може и да е член на семейството…

Така че да не позволявате евентуални различия да прорастват и в бъдеще време. Трябва да имате предвид, че на този етап сформирате емоционален фон на съществуване, който ще ви влияе дълго време.

От вашите се изисква да проявявате по-голяма креативност, да действате различно, за да постигнете различен и по-добър резултат от преди. Ако това не е ваша тема, тогава се замислете за вид преобразувания, които могат да засегнат всички нива от вашия живот, все едно той се рестартира, образно казано…

Интуицията ви е много силна и може да ви надари с доза късмет, защото успявате да „надушите“ най-подходящата за вас посока, която ще ви донесе удовлетворение, чувство на щастие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ