СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 21.10.2019 – 27.10.2019

x


На 24 октомври Слънцето преминава във вашия зодиакален знак и ще подейства позитивно на способността ви да влияете и насочвате събития, за които до скоро сте считали, че са извън контрола ви. Все още може да ви липсва достатъчно енергия или част от делата действително се движат по инерция. През цялата седмица ще получавате достатъчно информация за онова, което ви действа деструктивно и трябва да оставите зад гърба си – това може да са задачи за изпълнение, които вече не са актуални, но може да са хора, които действат повече като препятствия, може и да са обстоятелства, които са променени и вие трябва да се адаптирате към тях.

Ако има нещо тайно или действащо зад гърба ви и по гореописания начин, вие ще можете да го идентифицирате и да вземете адекватни мерки. Ако все пак се разделите с нещо /скъсате връзки или договори/, то ще ви действа като освобождение от товар, ще отвори нови възможности пред вас.

През цялата нова седмица ще можете да разчитате на вашия чар, комуникативни способности, думите ви ще имат подчертана чуваемост, може да се оказвате в център от внимание или дебати, чрез вашата убедителност вие ще заздравявате връзки, ще налагате мнението си, ще утвърждавате авторитета си, в крайна сметка всяка трудност можете да превъртате в полза и по горе описания начин.

Понякога може да имате усещането, че околните ви изненадва със своето поведение, това важи за всички в различна степен, но подчертано за родените през първи деканат, анализирайте случващото се и реагирайте, така че да отстраните слабите звена, сега можете да въздействате в значима степен, а както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ