СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.10.2019 – 27.10.2019

x


Марс продължава да ви зарежда с много сили и енергия, но на този етап тя може да е в известна степен блокирана от въпроси, отнасяща се до базисна сигурност, свързана с лични въпроси или пък такива, които касаят близкото ви обкръжение, това може да е вашият дом, любими хора и роднини, които имат нужда от повече внимание и подкрепа, а може и да са теми, отнасящи се до недвижимо имущество и местоживеене.

Вероятно не е добра идея да форсирате събитията, а по-скоро да се съобразявате с тях и да се опитате да канализирате случващото се в оптимално подходяща за вас посока и в рамките на възможното.

На този фон ежедневието ви е доста продуктивно, вие се представяте в отлична светлина на работното ви място, имате шансове да повишите доходите си по такъв начин или да спечелите нещо – бонус, морално удовлетворение и подкрепа, както от колеги, така и от семейството си.

Не са изключени и някои допълнителни, непланирани разходи, но в такъв случай бързо може да откриете допълнителни печалби, които да са като компенсация. Периодът е добър и за оздравителни процедури, ако това ви интересува, можете да подействате позитивно на физическото си състояние чрез посещение при специалисти, подходящи упражнения или диети и т.н.

Любовта на този етап остава на заден план или се влияе силно от съвсем практични оценки за целесъобразност, надеждност, дали това ще ви действа обогатяващо в един по-широк смисъл или точно обратното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ