СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Вашето ежедневие може да стане по-натоварено от ангажименти, но същевременно и по-резултатно. Вие ще се радвате на повече късмет при изпълнение на текущи задължения, дори и само поради факта, че ще получавате повече подкрепа от страна на колеги или това могат да бъдат обстоятелства, които са на ваша страна.

При всички случаи, сега е подходящо да направите важни стъпки в посока да утвърдите авторитета си на работното място, да постигнете успехи, на които ще можете да разчитате и в бъдеще.

В друг вариянт – очертават се промени в този сектор от живота ви, които са по-дългосрочни и които все още можете да канализирате в желана от вас посока, възползвайте се, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе. През първата част от седмицата не са изключени изненади от страна на важни за вас хора, това могат да бъдат и партньори, лични или делови.

Не е задължително тези изненади да са негативни, напротив – могат да ви дадат шанс да обновите вашите връзки, да ги заздравите като допуснете в тях нещо ново и различно, проведете интересни или креативни разговори. Въпреки всичко, в душата на мнозина ескалира известна несигурност и съмнения, когато става въпрос за това, какво искате, а понякога и на кого можете да разчитате.

През втората част на седмицата ще имате достатъчно подсказки в тази посока и както се казва: „ по делата ще ги познаете“, ако някой не е твърде коректен към вас, това ще бъде особено видно…

Пазете се от разходи, които могат да бъдат над средното ниво или необмислени достатъчно. В друг случай – внимавайте да не се обтегнат отношенията ви с любими хора и то по чисто финансови причини.

В краен случай – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ