СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Вие навлизате в период, през който популярността ви расте, във вашето обкръжение се появяват хора, които ви подкрепят, помагат ви да осъществите ваши по-далечни или честолюбиви планове.

Ако те са свързани със собствен бизнес, възможност да разгърнете творческия си потенциал или да демонстрирате висока квалификация, тогава шансовете пред вас да постигнете резултати, които да се преумножават, да се превръщат в гордост, ще нарастват перманентно.

Вие също сте в чудесен период да укрепите ваши сърдечни връзки. Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта в лицето на енергична, но и надеждна личност. Ако имате пораснали деца, то те също ще се превърнат в повод за гордост или около тях ще ескалират положителни промени.

Вашата собствена социална активност ще расте и така е правилно, колкото сте по-комуникативни, стремите се да получавате подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, влиятелни личности и т.н., толкова повече ще се увеличават възможностите да осъществите вашите желания. Повечето от вас се целият нависоко, образно казано, и действително могат да излязат извън границите на традиционното, познатото и възможното, вероятно от вас ще се изисква да сте по-смели и да гледате в по-далечна перспектива, за да си изградите стратегия.

Работа, която е рутинна, през тази седмица няма да върви твърде гладко, възможно е да възникват недоразумения на работното място, особено през втората част на периода. Пазете се от вид некоректност от колеги, които искат да ви навредят.

Подходящо е да следвате естествения ход на събитията, защото не са изключени изненади, които ще ви дават внезапни шансове, но могат и да объркат, да ви разминат с предварителни очаквания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ