СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 24.10.2022 – 30.10.2022

x


Новолунието от 25 октомври със слънчево затъмнение е във вашия зодиакален знак, така че ще ви повлияе най-силно, особено на родените през първи деканат, подчертано на родените на 24, 25 и 26-ти октомври, но и всички останали в различна степен.

Не бива да пресирате събитията, обновлението в живота ви и в повечето случаи ще се прояви спонтанно, подобно на космически стрелочник, който ви насочва към вашия път и предопределеност, най-подходящо място под слънцето, където можете да разгърнете вашия потенциал, да демонстрирате и осъществите себе си.

В този процес вие ще променяте онова, което отчитате за най-ценно за вас, от хора и връзки до чисто материални блага. Някои от вас ще променят линията си на поведение, дори външния си вид, начин на мислене и изразяване, вероятно не без причина, а следствие на анализи, които ескалират по различни поводи, следствие на чутото и т.н.

Информационният поток е доста усилен, носи ви ценно знание, особено във вторник и сряда, случващото се може да е с елемент на изненада, така че да намести пластовете под краката ви или важни за вас взаимоотношения.

Дребни действия имат широко отражение, препоръчително е да се възползвате от внезапно възникнали шансове, но ако нещо е на път да излезе от живота ви, не бива да се опитвате да го задържате, защото това може да ви струва скъпо или да има непредвидими последици.

Венера вече е във вашия зодиакален знак, така че можете да разчитате на доза късмет,  дори доза магия, благодарение на които ще привличате онова, което най-силно желаете.

Миналото ви застига по някакъв начин, така че може да ви върне нещо изгубено и което не е трябвало да напуска живота ви или пък ще ви раздели от друго, което няма място в бъдещото ви развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ