СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 25.10.2021 – 31.10.2021

x


През тази седмица може да ескалира известно напрежение, което се дължи на домашни задължения, които не са ви твърде по вкуса. В друг случай – стари и неразрешени казуси от миналото, които касаят семейството, дома, битови и имотни казуси могат да напомнят за себе си. Вашите реакции и решения ще имат определено и ключово въздействие, тоест имате избор.

Вие може да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди. Важно е да се подчертае, че може да ви се налага да проявявате повече разбиране, дори да правите компромиси към близките си, също сега очертавате по-дългосрочни перспективи на развитие, които ще имат широко отражение и нека те бъдат позитивни за вас, така както искате да ви съпътстват през следващите месеци и повече…

Можете да инвестирате в дома си, така че да подобрите, освежите атмосферата у дома.

В друг случай – ще можете да разчитате дори и чисто финансово на близките си.

Все пак и разходите може да са повишени, а понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви.

На 29 октомври предстои знаково астрологично събитие, Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще остане там до 13 декември, това се случва веднъж на около две години и поливна. Докато Марс е във вашия зодиакален знак вашата инициативност ще се покачи, ако не по желание, то по принуда, иначе може да предизвика нервно напрежение.

Марс от Скорпион в значима степен ще ви позволи да сте сами капитани на собствения си житейски кораб, образно казано, това е сила, но и отговорност, защото резултати, успехи, развръзки ще зависят предимно от собствения ви подход и в каква посока канализирате тази мощна енергия. Тенденции, които зададете сега и до средата на декември, после пак така ще имат значение и отражение поне за следващите около две години и половина…Струва си да си изработите стратегия още в началото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени