СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.10.2021 – 31.10.2021

x


Вие навлизате в период, когато по-голяма част от случващото се движи повече по инерция или не бива да пресирате събитията. Също – по-лесно ще постигате намеренията си, ако не афиширате всичките си желания…

Ескалират анализи и от типа на какво или кой си заслужава да остане в живота ви и кой да остане в миналото. Затова ще ви помогне усиления информационен поток. Може да чуете истини, да узнаете тайни и да проведете разговори, които ще „осветят“ стари и неразрешени въпроси и ще внесат яснота, ще ви ориентират в правилна посока.

Ако се разделите с определени персони или обстоятелства, скъсате връзки или договори, значи те са изчерпани или се тълкуват повече като тежест, която няма нужда да носите. Ако това не е съвсем така, тогава ще се налага да полагате повече и по-продължителни усилия, за да се справите с определени предизвикателства и изходът ще си проличи през декември…

Венера все още е във вашия зодиакален знак, можете да разчитате на нейната опека, така че дори и да има вид предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-лесно, можете да разчитате и на доза късмет, ще установявате, че все има кой да ви подкрепи, да допринесе за чувството ви на щастие.

Не са изключени някои недоразумения в семейството ви или близък човек ще има нужда от повече внимание от ваша страна. Анализирайте в дълбочина случващото се, проследете причинно-следствени връзки, надникнете отвъд видимото и в по-далечна перспектива, ако желаете, ще успеете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени