СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и пробужда вашите възстановителни сили, енергия, кураж, желание да „вземете нещата в свои ръце“ или пък шансовете за това растат и следствие на собствената ви повишена активност, инициативност.

На първо време вие може да устремите поглед към вашите взаимоотношения, понеже се чувствате предизвикани да реагирате точно така. От известно време мнозина имат усещането, че околните се държат доста непредвидимо и непоследователно, това могат да бъдат ваши партньори – лични или делови. И ето, че сега вие действате по-решително, крайно и предизвиквате промени. Тези промени могат да оздравят връзки, които са перспективни и като изчистите евентуални недоразумения, обновите или промените нещо във взаимоотношенията си.

Но ако разбирателството с определени личности вече е изчерпано, тогава това ще бъде доста видно през втората част на периода и може да доведе до внезапното им прекратяване…

В този процес информационният поток ще е доста усилен, ще ви връща към миналото, вие ще преоцените ваши връзки, чуто преди или пък към настоящия момент ще се сблъскате с тайни, скрити процеси, детайли, които са ви убягнали преди. Знанието винаги е сила, така че ако идентифицирате подобни въпроси, това ще ви помогне да изберете оптимално правилна посока.

Припомням, че Слънцето е във вашия знак – значи над обичайното въздействате на тенденции и събития, това е сила, но и отговорност, която символизира ново начало, което вие ще зададете и ще прораства през идните месеци…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ