СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Все по-важна тема за вас стават чисто финансови въпроси, които са като скачени съдове за подкрепа, която получавате от хора, които влияят на благосъстоянието ви или пък личности, които ви дестабилизират материално. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока – кой ви носи ползи или е източник на щети, така че да вземете съответни мерки и да превъртите предизвикателствата в полза.

Водещ начин да постигнете успехи и да спечелите нещо – това е необходимостта да балансирате между ваши и чужди интереси, да изглаждате евентуални недоразумения с хора, които влияят на благосъстоянието ви или пък да се разграничите от онези, които ви носят загуби… Вие сами ще изберете своята стратегия и според случващото се…

Повишени или непредвидени разходи са доста вероятни, особено през втората част на периода, нека да бъдат и полезни инвестиции.

Взаимодействието с чужди ресурси – на банки, партньори и т.н., не винаги е лесно, може да е съпътствано от елемент на изненада, така че към настоящия момент не е удачно да теглите кредити, да давате пари на заем, да поемате финансови рискове.

По-удачно е да се възползвате от внезапни и текущи шансове, да преговаряте за интересите си, но без да подписвате на този етап договори, това ще е по-удачно да сторите през следващата седмица, а най-добре и през втората част на ноември…

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 28 октомври и ще ви закриля около месец, до 21 ноември. Докато Венера е във вашия зодиакален знак вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии и одобрение от околните, ще привличате онова, което най-силно желаете. Дори и да има предизвикателства – ще ги преодолявате по-лесно.

През втората част на седмицата отново могат да се възобновят въпроси, които се отнасят до дома, семейството, недвижимо-имущество, битови казуси, местоживеене и т.н. Може да приемете случващото се като право на втори опит – сега да въздействате и насочите тези приоритети в една по-положителна и желана от вас посока и като промените нещо в подхода си, така че да постигнете различен и по-добър резултат от миналия, на база хладни равносметки, проследяване на причинно-следствени връзки и с поглед към по-далечното бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ