СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.12.2022 – 01.01.2023

x


Информационният поток през тази седмица е доста усилен, носи ви ценна информация,  може да чуете или да изкажете думи, които разкриват чувства, отношение…

Понякога това може да разкрие някакви тайни, да е повод да надникнете в по-голяма дълбочина във важни за вас връзки и да погледнете на тях от един друг и непознат до този момент ъгъл. Комуникацията е проводник на трансформации във важни за вас връзки, а като следствие понякога – среда на съществуване.

В повечето случаи вие ще се изказвате доста въздействащо върху отсрещната страна, може да използвате психологически подход или такъв, който ви позволява да наложите мнението си.

Самите вие няма да бъдете автоматично предпазени от някои манипулации, които по правило може да идентифицирате, но все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни.

През тази седмица ще проявявате висока социална активност, няма да ви липсва внимание и компания, ще намирате време и за развлечения, така че ежедневието ще динамично, вълнуващо, даващо шанс да внесете голяма яснота в определени контакти, да ги оздравите, ако желаете разбира се.

Ако всичко е наред в сърдечните дела, тогава през настоящия период мнозина ще преживеят приятни или незабравими мигове. Някои от вас могат да получат признание в любов, ако все още сте сами, може да срещнете любовта и това да бъде светкавично и почти от пръв поглед…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени