СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 27.09.2021 – 03.10.2021

x


Понякога може да имате усещането, че някой ви пази гърба, това може да е самата Съдба или са обстоятелства, които сами сте натрупали във времето и сега ви действат стабилизиращо, помагат ви да се справите със сложни ситуации, ако се появят такива.

Подходящо време да следвате течението, защото голяма част от случващото се е вече по инерция, то ви показва какво има смисъл да продължи напред и да остане в живота ви, с какво е препоръчително да се разделите, защото няма място в бъдещото ви развитие.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, информационният поток ще е много усилен  и вие може да узнаете тайни, скрити процеси, ако има такива – те ще изплуват на повърхността, за да можете да реагирате оптимално правилно и целесъобразно.

Стари и неразрешени въпроси, дори конфликти, също може да ескалират и да напомнят за себе си. Приемете това като втори шанс, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от този преди… Това, което ще ви помага, е собственият ви чар, стига да искате – вие действително сега ще може да се справите с предизвикателства и неразрешените ви от миналото, ще ги превъртите в една по-подходяща или желана от вас посока.

Но само ако искате…

Важно е да се припомни, че влияете подчертано на хода на събитията, на околните, притежавате и доза късмет, радвате се на повече внимание и подкрепа от страна на важни за вас хора, любими личности и партньори…

В известен смисъл може да се каже, че вие сте като на житейски кръстопът, преосмислете с какво да продължите напред, не бързайте, анализирайте внимателно своеобразни уроци от миналото…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ