СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 27.09.2021 – 03.10.2021

x


През тази седмица ще съществуват хора и обстоятелства, които ще ви стимулират много силно да бъдете по-инициативни, за да сбъднете ваше съкровено желание, за да превъртите някои предизвикателства в полза, за да направлявате житейския си кораб в значима степен, защото усещате и знаете, че на голяма част от тенденциите сега вие влияете над средното ниво.

Родените през тази седмица, но и всички останали, в различна степен ще успеят сами да предизвикат успехи, да привлекат и отключат своето щастие. Ще се радвате на подкрепа от страна на любими хора, това може да е вашия партньор, пораснали деца, ако имате такива.

Повечето от вас ще стабилизират своите сърдечни връзки, ако те са перспективни, така и ще бъде, а случващото се ще има широки и дълготрайни последици.

Ако все пак при някои от вас взаимоотношенията не са на ниво, това ще бъде сериозен признак, че тези недоразумения са трупани дълго време и пак така ще трябва дълго време, за да се изчистят.

Меркурий е Ретрограден във вашия зодиакален знак, така че вие ще сте склонни да преосмислите миналото, ваши решения, изказано мнение и т.н. Може да действате различно по въпроси, които са стресови за вашата душа, внасят смут и неувереност. Това може да засяга приоритетно вашето семейство, битови или имотни казуси…

Но на всичко това отново се дава право на втори опит за въздействие, от който да се възползвате.

Парични потоци –  може да разчитате на близките си, ако това е необходимо, представяте се в много добра светлина и на работното място, така че това е подходящ период да повишите доходите си или да защитите интересите си, да въздействате позитивно на професионалната си реализация – общо. Все пак повишени разходи са доста вероятно, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в любими хора, във вас самите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ