СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.06.2021 – 04.07.2021

x


Вашите отношения – лични или делови, имат голямо отражение върху кариерното ви развитие, репутация, условия на съществуване в дома и семейството, местоживеене и т.н.

Хора от вашето обкръжение могат да предизвикат реформи на различни нива от вашия живот, не е задължително това да е лошо, може да е свързано с вид обновление и прогрес в един по-широк смисъл. Ако между вас и важни за вас хора ескалират недоразумения и различия, тогава точно сега е подходящо вие да ги насочите в една по-предпочитана от вас посока като реагирате различно и съответно предизвикате пак така различен, но и по-добър резултат от този в миналото, ако не са преминати определени граници и това е възможно, разбира се…

Евентуални пътувания, едни по-философски нагласи, поглед в по-далечното бъдеще и обсъждането на подобни приоритети ще играят ролята на своеобразен буфер, който е способен да разтовари това напрежение, там където то го има…

Някои от вас действително могат да решат да пътуват и в повечето случаи това ще е повод за приятни емоции, внезапни и изненадващи възможности и т.н. В друг случай – вие уреждате документи, водите преговори, които имат дългосрочно отражение, справяте се с юридически казуси или пак така успявате да ги насочите в  желано от вас направление.

От тази седмица вашите качества ще се забелязват повече, навлизате в период, през който можете да подействате позитивно на кариерното си развитие, имидж и обществено положение, особено, ако това е свързано с дела, които ви доставят удоволствие, носят ви удовлетворение и т.н..

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ