СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.12.2020 – 03.01.2021

x


Почти през цялата година вие се стремяхте да утвърдите мнението си, авторитета си, да защитите интересите си като залагате на дар словото си, разчитате на натрупани знания и комуникативни умения…

Всичко това трябваше да се превърне в повод да създадете или укрепите важни за вас връзки – лични или делови, които допринасят за чувството ви на щастие или влияят на нивото ви на успехи и бъдещи планове.

И така, през тази седмица ескалират развръзки, които показват на кого и в каква степен можете да разчитате, силни и слаби звена в вашите взаимоотношения, партньорски, лични или делови…

Тези, които са прогресивни, подпомагат собственото ви развитие и шанс да разгърнете потенциала си – ще бъдат обновени, хармонизирани понякога и по един изненадващ, доста приятен и вълнуващ за вас начин.

Ако все пак, някой от вашите контакти не преминат през този тест за надеждност и бъдат прекратени, тогава това няма да бъде случайно, а следствие на ясни доказателства, че определени лица или дори договори вече са изчерпани, нямат място в бъдещето ви развитие, но ще освободят място за нещо ново и по-добро за вас.

През цялата седмица са възможни повишени разходи, това може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в любими хора или бизнес, ако имате такъв.

Същевременно, ако някой ви дължи нещо, то сега ще трябва да ви го върне, но ако и вие сте в дълг, тогава ще трябва да се разплатите… Информационният поток е много усилен, водите емоционални, разяснителни бих казала превратни разговори и нека това да е повод да изберете най-правилната за вас посока следствие на получена яснота, вид прозрения и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ