СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.12.2020 – 03.01.2021

x


2020 година не беше една от най-леките за вас, в значима степен ви приковаваше към отговорности, които са повече по задължение, диктувани от външни фактори и т.н.

През тази седмица могат да ескалират развръзки, които да възнаградят ваши минали усилия или да покажат внезапен изход и вариант за развитие, който не е случаен, а следствие на задавани в тази посока тенденции, които сега се увенчават с позитивен край, успех и т.н.

Не са изключени важни или определящи решения, които ще преобразят средата ви на съществуване, те може да са свързани с недвижимо имущество, местоживеене или пък да изчистят недоразумения в семейството, ако има такива.

Може да се ориентирате към общи и обогатяващи цели, които ще се осъществят през 2021 година. В друг случай, вие се насочвате към базисни промени, които ще оставят зад гърба ви онова, което вече е без перспективно и ще се насочите към друго, което извира от сърцето ви като желание, може да допринесе за чувството ви на щастие, дори и да изисква да поемете по-големи рискове през 2021 година, ако всичко е добре премислено има голяма вероятност, то да сбъдне ваша съкровенна мечта, да помогне да разгърнете потенциала си и т.н.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, част от тях ще ви харесат, а други може да се превърнат в повод да прекратите или промените важни за вас отношения, въпрос на избор, който трябва да направите в по-далечна перспектива на развитие.

Имайте предвид, че случващото се сега ще има широко отражение и като минимум за идните около две седмици, така че е полезно да избягвате евентуални конфликти, дори и да има провокации в тази посока.

Може да ви обземе носталгия, хора и обстоятелства от миналото да напомнят за себе си, вие ще прецените как да реагирате.

Заложете на типичната си дипломатичност и ще спечелите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ