СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.12.2020 – 03.01.2021

x


2020 година не беше една от най-леките за вас, в значима степен ви приковаваше към отговорности, които са повече по задължение, диктувани от външни фактори и т.н.

През тази седмица могат да ескалират развръзки, които да възнаградят ваши минали усилия или да покажат внезапен изход и вариант за развитие, който не е случаен, а следствие на задавани в тази посока тенденции, които сега се увенчават с позитивен край, успех и т.н.

Не са изключени важни или определящи решения, които ще преобразят средата ви на съществуване, те може да са свързани с недвижимо имущество, местоживеене или пък да изчистят недоразумения в семейството, ако има такива.

Може да се ориентирате към общи и обогатяващи цели, които ще се осъществят през 2021 година. В друг случай, вие се насочвате към базисни промени, които ще оставят зад гърба ви онова, което вече е без перспективно и ще се насочите към друго, което извира от сърцето ви като желание, може да допринесе за чувството ви на щастие, дори и да изисква да поемете по-големи рискове през 2021 година, ако всичко е добре премислено има голяма вероятност, то да сбъдне ваша съкровенна мечта, да помогне да разгърнете потенциала си и т.н.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, част от тях ще ви харесат, а други може да се превърнат в повод да прекратите или промените важни за вас отношения, въпрос на избор, който трябва да направите в по-далечна перспектива на развитие.

Имайте предвид, че случващото се сега ще има широко отражение и като минимум за идните около две седмици, така че е полезно да избягвате евентуални конфликти, дори и да има провокации в тази посока.

Може да ви обземе носталгия, хора и обстоятелства от миналото да напомнят за себе си, вие ще прецените как да реагирате.

Заложете на типичната си дипломатичност и ще спечелите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ