СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 29.01.2024 – 04.02.2024

x


През цялата седмица информационният поток е много усилен, в повечето случаи провеждате конструктивни, полезни разговори, които се превръщат в проводник на възможности, така че да осъществите ваши идеи, желания и намерения, защото има кой да ви подкрепи.

Общуването ви дава шансове над средното ниво, чувате хубави известия… Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите, подходящо е самите вие да бъдете по- инициативни, да преговаряте за интересите си, да искате, за да ви се даде, да създавате и укрепвате връзки, които ще са като мост към собствените ви успехи.

Мнозина действително ще укрепят множество отношение, ще мога да сключат договори, да постигнат договорки, да получат вид опека, одобрение, на които ще се радва дълго и със съответните позитиви.

Чудесен период да оздравите партньорски отношения, лични и делови, да се сдобиете с по-голяма популярност.

Околните могат да ви изненадват, често по един приятен начин…

Ако в някои случаи преобладават различията въпреки всичко, това ще е признак, че те са доста сериозни, а може и непреодолими, имайте го предвид и анализирайте внимателно.

Някои от вас ще трябва да обръщат повече внимание на близките си, на семейството си, да прекарват повече време у дома, да се справят с битови и имотни приоритети… Внимавайте подобни казуси да не застанат между вас и любими хора, разпределяйте правилно времето си и всичко ще е наред.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта по един бърз и неочакван начин, но все така да се окаже, че тя е перспективна и надеждна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени