СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.01.2024 – 04.02.2024

x


Вашата покровителка Венера е в Козирог и ви подтиква да се осланяте на здрави ориентири, в лицето на конкретни хора и обстоятелства, които са се доказали във времето като надеждни, устойчиви опори във вашия живот.

Повечето от вас действително ще се чувстват сигурни, подкрепени от страна на близките си, а понякога и на влиятелни, власт-имащи личности, вид обстоятелства, все едно притежавате доза късмет, за да „рестартирате живота си“ на различни нива – в личен и делови аспект.

Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за вашето благоденствие, подават ви ръка при нужда.

Периодът е подходящ да се справите с битови и имотни казуси, може да инвестирате в недвижимо имущество, да уредите премествания, ако това ви интересува.

Ако това не е ваша тема, тогава ще обръщате повече внимание на семейството си, на себе си, ще намалите темпото, за да направите правилен избор и да предприемете стъпки,  които ще се отчитат като голямо ново начало, дори и в професионален аспект.

Ще откривате най-много щастие сред любими хора, на които вече имате доверие,  приоритетно вашето семейство, но не само… Ако в миналото са възникнали някакви различия, през настоящия период можете да ги изчистите.

Ескалират повишени разходи, нека да бъдат и полезни инвестиции.

Бъдете внимателни с финансови спекулации, пазете се от преувеличени или рискови действия, които могат да дестабилизират материалното ви състояние.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени