СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 29.10.2018 – 04.11.2018

x


През тази седмица все някой може да докосне сърцето ви или пък вие можете да въздействате силно върху близкото си обкръжение, върху важни за вас хора, можете да оставите траен отпечатък в нечие съзнание, душа.

Притежавате особен чар, интуицията ви е много силна, над средното ниво, думите ви имат чуваемост и могат да се превърнат в преобразуващ фактор, както на вашия собствен начин на съществуване, така и на близкото ви обкръжение. Не са изключени прозрения, които да ви насочат към изказване на окончателни решения… Едва ли някой или нещо може да застане на пътя ви през тази седмица, стига вие да сте готови и да искате да се борите.

През втората част на периода мнозина ще бъдат обзети от летаргични, носталгични или романтични настроения, борбеността може да се смеси със съмнения, несигурност по кой път да поемете. Поне – склонни сте да се връщате към миналото и да анализирате чувства, всичко ценно за вас, отново и отново да променяте неговата стойност. Вероятно ще има повод за това и този повод може и да е изненада, дори и да сте добре запознати с това, дори и само като усещане.

В този процес бавно, но сигурно ще си проправят път нови идеи – съвсем практични, за да защитите интересите си – чисто материални, но не само. И тези зараждащи се идеи през идните месеци действително ще се превърнат в отправна точка на нов и в повечето случаи по-висок социален статус…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ