СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.10.2018 – 04.11.2018

x


Водеща тема за вас е материалното ви състояние, моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, въпреки че онова, което можете да получите сега като реален бонус, повишение или поне предложение, подкрепа – вече се е оформило като шанс и според ваши действия през изминалите месеци. Сега в повечето случаи разбирате до какви печалби /морални, материални/ са довели ваши минали действия. За едни това може да е много обогатяващо, задаващо траен и по-висок стандарт на съществуване, за други – повод да прелистят нова страница, да потърсят други възможности, да сменят тактиката.

Евентуални загуби и в повечето случаи ще бъдат провокирани от партньори, лични или делови, също, ако имате неуредени казуси с финансови институции – банки, данъчни, наследства и т.н. Опитайте се да отстраните негативите, независимо дали става въпрос за хора или обстоятелства, които ви дестабилизират, явно те нямат място в бъдещото ви развитие, изискват променена стратегия и т.н.

Венера се връща във вашия знак на 01 ноември и ще остане във вашия зодиакален знак до 02 декември. Венера е „малкото щастие“, тя закриля знака, в който се намира и дори и да има някои негативни тенденции, те се преодоляват по-лесно. Венера е като магнит за онова, което обичаме, искаме, възползвайте се от опеката на Венера, за да привлечете нещо ценно, с повече чар, харизма, сърдечност, толерантност, диалогичност, изискани маниери… така типични за Везни, но усилващи се в пъти под влияние на Венера…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ