СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще ви донесе пик от показателни събития, които ще се отразят на финансовото ви състояние или ще ви поставят в позиция на избор, предстоящи реформи и според подкрепата, която получавате от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви. Случващото се е като своеобразна развръзка на тенденции, които са зададени поне през изминалото полугодие. Чудесен признак е да получите финансова или морална подкрепа, вид удовлетворение, това ще е ясен признак, че се движите в правилна посока и ще можете да преумножите ресурсите си от втората част на декември, в различна степен до тогава.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, тогава все още ще можете да въздействате, но очевидно като разчитате повече на себе си, а не на околните. Вашата инициативност ще расте, а паралелно с това шансовете да подействате позитивно на материалното си състояние, да постигнете вид стабилност на различни нива.

Можете да разчитате на това, че действията ви ще стават все по-резултатни и ефективни, водещи до печалба буквално и в по-широк смисъл и не случайно, а вече на придобит опит, вид тренинг, вашият собствен състезателен хъс.

Все пак и разходите ще растат, може да имате усещането, че парите изтичат между пръстите ви, внимавайте, не поемайте финансови рискове, също не позволявайте такива въпроси да застават между вас и любими хора.

Повечето от вас ще се радват на все повече подкрепа, одобрение от страна на околните – общо, приоритетно – обект на собственото ви внимание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ