СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 31.10.2016 – 06.11.2016

x

8-scorpio


Новолунието в Скорпион ви засяга пряко, така че посланията за „ново начало” са в пъти по-валидни за вас, отколкото при останалите зодиакални знаци, особено и подчертано за рождениците от седмицата.

Нюансът при вас е, че събитията, обновлението в живота ви в значима степен зависи от вас самите, звездите ще ви надарят с достатъчно ресурси, а и стимули, така че да се отърсите от неприятности, да стартирате нова житейска програма, която явно ще се гради върху необходимостта да сте социално по-активни, да скрепвате връзките си,  да изчиствате евентуални недоразумения…

За някой Скорпиони – приоритет ще бъдат партньорските отношения – лични и делови, подобно на „мост” към успехите им, за други – творчески и частни инициативи, като бизнес, хоби, което може да допринесе за стабилизиране или подобряване на доходите, за трети – това са децата, като най-важна сфера, гълтаща време, внимание, но с възвръщаемост от сърдечна радост и топлота…

През тази седмица можете да сбъднете своя мечта, да получите помощ, ако се нуждаете от такава, а мнозина ще изпитат вълна от силни емоционални преживявания, предимно родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Неочакван изход от заплетени ситуации в ежедневието, бърз шанс да стабилизирате позициите си на работното място и/или да се доберете до желана длъжност- също се оформят, но ако съществуват подобни амбиции във вас, полезно е и да сте по-инициативни.

В понеделник и вторник сме под влияние на Новолунието, хубаво е да си направите своеобразен ритуал- изчистващ ви от всичко старо и ненужно, освобождаващ място за по-хубави перспективи. Обръщайте внимание на „сигналите”- кои са силните и слабите звена, на къде да впрегнете усилията си, а какво ви подсказва вътрешния ви глас? Безспорно сега интуицията и прозорливостта ви са забележителни – не ги пренебрегвайте!

В сряда и четвъртък печелите нещо /бонус, финансово или морално поощрение/.

В петък и събота – знакови новини, разговори, които са способни да преобразят представи и не само…

В неделя имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ