СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 31.10.2016 – 06.11.2016

x

9-Sagitarius


Вие все по-силно навлизате в дълбините на своето подсъзнание, опитвате се да анализирате реалността около себе си от една друга перспектива, стремите се да намирате алтернативи, обходни пътища, ако статуквото не ви удовлетворява, а някои от вас генерално ще сменят линията си на поведение, бъдещи приоритети, като ще се вкопчат за нови идеи и за сметка на отживели и безперспективни.

Не сте склонни да афиширате толкова явно и бурно своите преживявания, но сте като „река”, която е най-тиха там, където е най-дълбока… Нещо подобно се случва и в душата ви, а и в реалността около вас – преобразяването първо е  на скрито, но базисно ниво, а скоро ще изплува със съответните последици…

За сега, важно е да се спомене, че можете да изгладите евентуални недоразумения в дома ви, в семейството ви, поне се добива яснота по ключови въпроси и събитията се канализират в една по-конструктивна посока.

Сърдечна радост, внезапни и нови шансове в любовта, но не само – за родените през трети деканат основно, а и за останалите в различна степен.

В понеделник и вторник интуицията ви е значима, не са изключени показателни сънища, ако има нещо скрито или подмолно като течение, но също неизползвана възможност – те ще застанат на пътя ви.

В сряда и четвъртък сте под „светлината на прожекторите”, вие сте емоционални, ярки, думите ви се чуват- дайте най-доброто от себе си и то няма да остане без последици.

В петък и събота се пазете от спонтанни или необмислени разходи. Но някои от вас ще получат и „подарък” -буквално или в преносен смисъл.

В неделя – приятни, интересни известия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ