СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 31.10.2022 – 06.11.2022

x


След слънчево затъмнение и новолуние животът на повечето от вас се обновява,  преобразява, а вашите желания, начин, по който реагирате на текущи възможности и предизвикателства, има широко отражение за следващите месеци, а може и години.

Вие можете да влияете на тенденциите над обичайното, същевременно е препоръчително да се движите повече по течението, съответно да се възползвате от спонтанно възникнали възможности, да елиминирате евентуални слабости, които застават на пътя ви.

От вас може да се изисква да проявявате по-голяма приспособимост към отсрещната страна, важни за вас хора, партньори, лични или делови.

Понякога може да имате усещането, че те се държат по-непредвидимо, изненадват ви със свои реакции.

В такъв случай анализирайте причинно-следствени връзки, миналото и в по-голяма дълбочина, така че да допуснете нещо ново и различно във вашите отношения и съответно те да станат по-стабилни и надеждни, за да се изчистят различия и евентуално напрежение.

Не е изключено да се налага да обръщате повече внимание на близките си, понякога да проявите по-голяма толерантност и компромиси, да поемате по-голяма отговорност.

Ако не желаете или това е невъзможно, тогава взаимоотношенията ще се превърнат в проводник на промени, които могат да преобразят вашия живот на всички нива и от „корен“.

При условие, че околните ви оказват такова значимо въздействие, тенденциите в живота ви и то за дълго, ще се определят от избор, който правите, съответно кого допускате до себе си,  от кого се дистанцирате, за да избегнете негативно въздействие, ако се налага – какво трансформирате, обновявате, за да оздравите приоритетни и за вас връзки, това ще определи много или всичко като нарастваща тенденция, вероятно и през следващото полугодие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ