СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Ежедневието ви през настоящата седмица може да е доста динамично и натоварено с ангажименти над средното ниво.

Може да ви се налага да балансирате между лични и служебни приоритети, такива, които касаят вашия дом и семейство, партньорски отношения, но и кариерно развитие.

Твърде вероятно е да се сблъскате с някакви истини, които да ви подействат отразяващо.

Добрата новина е, че повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от отсрещната страна, от важни за тях хора, от партньори, лични или делови.

Може не винаги да сте на едно мнение, ако е така, това ще бъде по-видно и нека да е повод да се изчистят различия, за да не позволите да ви действат ерозивно и подмолно в бъдеще, да рушат връзката ви. Помислете и си изградете стратегия.

Някои от вас могат да получат награда за полагани от тях усилия, може да получат важна новина, която касае професионалната реализация, възможни са и внезапни шансове, на пръв поглед изненадващи, които допринасят за по-престижни позиции и в чисто професионален аспект, но на практика това е закономерност, награда за ваши усилия, постоянство, борбеност.

И така, сега вие може да извършите положителни промени, които касаят вашата работа, може да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, може да се върнете някаква минала възможност, ако това ви интересува.

Пълнолунието на 5-ти май ще ви покаже какво допринася за вашия просперитет, но и какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изживял своето време, има негативен ефект на различни нива, понякога дори и върху здравето ви.

Използвайте тази мощна енергия, за да се освободите от токсични влияния, от вредни навици, ако имате такива, има голяма вероятност те завинаги да остана зад гърба ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени