СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.04.2023 – 09.04.2023

x


Звездите ще ви концентрират силно върху приоритети, които касаят сърдечни дела, съответно взаимоотношения с любими хора, ваш партньор, а може и да са пораснали деца, ако имате такива. Те ще ви въодушевяват, ентусиазират, мобилизират.

Можете да стабилизирате тези връзки, а това да има дългосрочно отражение…

В каква посока се движите в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на шести април.

Усилете позитивите и отстранете евентуални негативи, това ще има широко отражение и като минимум за следващите около две седмици.

Ако тези приоритети не ви вълнуват, тогава може да се концентрирате върху собствен бизнес, творчески инициативи, хоби което може да ви носи и приходи и съответно да направите пробив в направление, което ще подпомогне реализацията на вашия потенциал.

На работното място – срещате подкрепа и одобрение от страна на ваши колеги, така че периодът е подходящ да преговаряте за интереса си, да привлечете на ваша страна подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо или поне да утвърдите авторитета си на работното място, да извършите положителни промени в тази сфера от вашия живот, ще имате такава възможност…

В дома и семейството също настъпва вид стабилизация, ако доскоро са ескалирали някакви недоразумения, сега те може да се изчистят и вие да почувствате, че сте по-силно подкрепени от страна на вашите близки, получавате и повече разбиране от тях, може да делегирате отговорности, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени