СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което ще ви донесе пълнота от знание, отнасящо се до вашето финансово състояние. Чудесен признак ще бъде, ако сега преобладават приходите, подкрепата, която ви действа обогатяващо.

Вашето благополучие е като скачени съдове за подкрепа, до която можете или трябва да се доберете от страна на партньори, лични или делови, хора, които въздействат на онова, което имате – общо, а понякога това мога да бъдат и финансови или държавни институции.

Вие все още можете да въздействате на тенденциите, дребни действия ще имат широко отражение, възползвайте се по оптимален начин. Почти през целия период от вас ще се изисква да укрепвате контакти, които ще допринесат за благоденствието ви…

Това е подходящо време да демонстрирате ваши качества и да проявявате по-висока инициативност в това направление.

Ежедневието ви може да е изпълнено с изненади, така че не всичко ще протича по предварителен график.

Не са изключени внезапни и допълнителни изисквания, условия на труд, това може да ви амбицира, така че вие да се мобилизирате, да повишите вашата квалификация или пък умело да се саморекламирате.

В друг случай – пътувания или странични ангажименти, промени в отношения с ръководни кадри, хора, които са стоящи далеч от вас, ще ви фокусират силно и ще изискват повишена адаптивност.

Вие можете да надникнете в по-далечното бъдеще или пък да насочвате вектора си на развитие и пак така в по-далечна перспектива.

Опитайте се да отстраните слаби звена и да усилите евентуални позитиви. Не се опирайте на хора или обстоятелства, които доказано са подвеждащи, това едва ли ще се промени, но пък вие може да станете по-свободни и независими. Имате около два месеца толеранс от време, за да се справите, после някои шансове ще утекат, ще изгубят своя смисъл или окончателно ще се закодират като последица върху работа и ежедневие.

Препоръчително е да сте по-внимателни на път, да се пазите от инциденти, да обръщате повече внимание и на здравето си…

Партньорските отношения – сега е подходящо да ги насочвате в една желана и предпочитана от вас посока, ще имате такава възможност, в повечето случаи…

Ако сте сами, може да срещнете любовта на път, но така създадени връзки трудно ще бъдат перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени