СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което може да се окаже едно от най-важните за вас, защото обхваща вашия зодиакален знак.

През това време вие разбирате кои от вашите цели са осъществени, от кого или какво се подкрепят те. Вие често ще сте в център от внимание, ще влияете все още силно на тенденциите и дребни действия могат да имат широко отражение като минимум до края на седмицата, а може и много по-дълго време. Възползвайте се по оптимален начин!

Звездите ви насочват към укрепване на партньорски отношения, лични или делови, ще имате такава възможност чрез разяснителни разговори, чрез решения или събития, имаш ти такова отражение. Можете да надградите връзките си и като намирате повече време за развлечения, за почивка и за хоби, това ще има позитивен ефект върху чувствата, привързаността, дори върху вашето собствено чувство за релакс, възможност да се разтоварите от евентуално напрежение.

Същевременно може да ескалират повишени или непредвидени разходи. Те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас, във ваши близки или във ваш бизнес. Все пак е препоръчително да избягвате прекалено големи рискове, особено при взаимодействие с финансови институции и не е само, защото това може да ви дестабилизира или пък да изисква повече време, за да се измъкнете от ситуация, която има неблагоприятно въздействие върху материалното ви състояние – общо. Ако забележите евентуални слаби звена, отстранете ги своевременно и не им позволявайте да прорастват в бъдеще.

Не е подходящо време да се теглят кредити или да се подписват дългосрочни финансови договори, ако все пак това е необходимо – възползвайте се от посредник, доказано лице, на което имате доверие.

Подходящо е да се разграничите или пък да прекратите контакти, които са повод за загуби,  ако има такива – започнете такъв процес, дори и не веднага, това ще има своето значение и отражение в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени