СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.09.2018 – 09.09.2018

x


Периодът е важен за кариерното ви развитие, социален статус – общо, който може да е свързан и с брачните отношения. В друг вариант – семейството ви указва силно влияние върху това по кой път да поемете. Събитията се движат повече по инерция могат да клонят към развръзки, които са следствие на минали действия, зададени вече тенденции и пак така засягат базисни за вас преобразувания.

Някои от вас може да се раздвояват между лични и професионални въпроси, не е изключено да ви тревожи дълбоко нещо, което се отнася до условията ви на съществуване – общо, в частност – дом, семейство, недвижимо имущество или това са ваши лични съмнения, несигурност… Ако има някакви грешни съждения, илюзии по-горе посочените ключови теми, те ще изплуват на повърхността, може да изискват повече внимание като скрити процеси, които ви влияят, но не бива да пренебрегвате повече. Възползвайте се от полученото знание и яснота, интуиция, за да изберете оптимално правилна посока.

Моментът е подходящ показателен дали сте на правилен път, дали имате шансове за положителни промени в кариерното ви развитие и това ще доведе до покачване на доходите, като минимум – получаване на морално удовлетворение. Оформят се и някакви алтернативи за развитие, ако настоящите са изчерпани, това може да е също не явна опека, сбъдване на съкровено желание и т.н.

През втората част на седмицата информационният поток се усилва – можете да проведете конструктивни разговори, да преговаряте за интересите си, обществените си позиции.

Отношенията с някои хора от обкръжението ви – приятели или колеги, може да се обтегнат, да предизвикат загуби – буквално или в преносен смисъл, в оптимален случай разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ