СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 03.09.2018 – 09.09.2018

x


Вие сте във важен период относно вашето обществено положение – в колектив и не само, вероятно това ще бъде повод да бъдете социално по-активни, понеже успехите ви или чувството ви на щастие – общо, действително ще са тясно свързани с подкрепата, която можете да получите.

В друг вариант – налага ви се повече от обикновено да се доказвате пред околните, защото положението ви се обновява следствие на нови позиции, изисквания, вариантите са много. Каквото и да е – имате значими шансове и те нарастват – да се сдобиете с по-голяма популярност, да намерите хора, на които да разчитате при нужда и да извлечете съответните ползи от това.

Все пак не всички ще бъдат толкова доброжелателни. Възможно е да разберете за вид нечестност, некоректност, ако съществува такава – тя ще изплува на повърхността, но знанието винаги е полезно, то е сила и освобождава, оценете чутото, направете съответните изводи и вземете мерки, дори и да ескалират спорове – те пак ще имат положителен, поне „освобождаващ“ ефект.

През втората част от периода информационният поток се усилва, едни шансове могат да бъдат заменени от други, има варианти да въздействате на евентуални изпитващи ситуации, които касаят вашите чувства, нещо ценно за вас. Увеличава се вероятността да проведете конструктивни преговори, които пак така ще разширят хоризонтите пред вас, понякога и по един внезапен, бърз и изненадващ начин. Помислете как да се възползвате от тази опека на звездите и сами инициирайте преговори за вашите интереси след сряда…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ