СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 03.11.2018 – 09.12.2018

x


Вашите планове и интереси на този етап може да са тясно преплетени с вашето семейство, защото трябва да обсъдите по-далечни перспективи на развитие или пък са се натрупали недоразумения, които изискват вече своето решение и ще определят фонът ви на съществуване и в бъдеще. Това ще изисква спокойни разяснителни разговори, може би известен компромис, а не конфронтации, които ще имат дълготрайно отражение.

В друг вариант – трябва да делегирате време и отговорности, които се отнасят до битови приоритети, например -ремонти, не е изключено член от семейството ви да има подчертана нужда от вас и сега да е моментът да я демонстрирате, за да стоплите отношенията си, за да им зададете един по-позитивен тон за дълго, за да сте в помощ на близък, който може да има нужда от вас.

Отново като вариант може да ви се налага да разрешавате приоритети с недвижимо имущество, местоживеене и т.н. Силата е във вас, в значима степен вие определяте хода на събитията, тенденциите, това е голям потенциал, но и отговорност. Възползвайте се от Новолунието на 07, 08 декември, то е едно от най-важните за вас, „посейте семена“, които ще искате да прорастват почти през цялата 2019г., вероятно и с цената на някакъв компромис.

Чувствата ви отново са в период на своеобразна „ревизия“ за всичко ценно за вас, това може да е повод да сбъднете ваша тайна мечта, но и да се разделите с нещо, която няма място в бъдещото ви развитие. Ако съществуват някакви скрити процеси, които влияят на чувствата ви и не само, те ще се проявят, обсъдят със съответните последици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ