СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 03.11.2018 – 09.12.2018

x


На „сцената“ отново може да се появи обаятелна личност от близкото ви минало, която да ви подкрепи, да съдейства за по-добрите ви обществени позиции. Възможно е да ви дава съвет, да се превръща в мост към успехите ви, понякога – в обективно сложна ситуация, когато вашите позиции в колектив се променят, тестват за устойчивост и т.н.

Мнозина от вас имат нужда да намалят темпото, за да изберат оптимално правилна за тях посока, а в друг вариант – насочват се към алтернативи, обходни пътища за осъществяването на техни цели, които могат да изглеждат, че са на една ръка разстояние, а пътят за постигането не е толкова лесен, изисква стратегия.

През цялото време информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, от които да се възползвате и да превъртите във ваша полза, поне получавате яснота,  а знанието винаги е сила, предимство…

Вероятно на мнозина им се налага да се борят за своето място под Слънцето, за своите интереси, за да не изгубят нещо ценно за тях, за да не бъдат подменени интересите им. Питайте, за да ви се каже, преговаряйте, бъдете социално по-активни… Същевременно, не е изключено да бъдете въвлечени в словесни „войни“ в спорове, в които трябва да отстоявате правата си до край, най-добре и с добре измислен план предварително, като привлечете на ваша страна енергични, инициативни личности, които да ви подкрепят или пък се възползвате от опеката на влиятелни личности извън близкото ви обкръжение.

Новолунието от 07, 08 декември може да ви помогне да се доберете до неочаквана опека, да разкрие варианти за бъдещото ви развитие. Но това Новолуние ще ви покаже и с какво трябва да се разделите, за да отворите място за нещо ново и по-перспективно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ