СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 05.12.2016 – 11.12.2016

x

9-Sagitarius


Сатурн е във вашия зодиакален знак вече повече от година и ви принуждава по различни начини да се мобилизирате, понякога да извършите по-сериозни промени в начина си на съществуване, да зададете нова житейска програма от приоритети, които ще за база за дълги години напред.

Сатурн не дава „подаръци”, често изправя хората пред трудности, които сега могат да се преодоляват по-лесно като разчитате на подкрепа от страна околните – приятели, колеги, влиятелни лица и т.н. Аспектацията на звездите е такава, че ако се стремите да сте социално по-активни, да търсите и получавате подкрепа, това ще се закодира пряко в имиджа ви и ще повиши авторитета ви. Сега е моментът да създадете здрави и полезни връзки, чрез които да просперирате.

Все по-силен акцент се оказва материалното ви благополучие, което в последно време се дестабилизира по различни поводи. Това може да засегне всичко, което „отчитате за ценно”, отнасящо се до вашата сигурност и т.н. Обсъдете подобни приоритети и набележете „пробойните”, потърсете варианти. През следващата седмица по-трудно ще влияете на подобни процеси. Но като цяло е полезно да избягвате рискова, а ако ви предстоят важни решения относно финансите – да се допитвате до доверени личности, доказани специалисти…

В понеделник и вторник – интересни новини, които могат да зададат тон на целия период. От 08 декември чуваемостта на думите ви се усилва, а паралелно с това – да проведете ползотворни преговори, срещи, да получите приятни известия.

В сряда и четвъртък се „осветяват” силни и слаби звена в дома и семейството ви. Същевременно сега е моментът да ги насочите в една по-положителна посока.

В петък и събота преобладава ентусиазмът, „огнената енергия”, вие сте в център от събития или няма да ви липсва компания. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, но и вие също сте склонни да действате спонтанно. В неделя „почивате” активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ