СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 05.12.2016 – 11.12.2016

x

8-scorpio


Вие сте в период, през който можете да подобрите начинът си на съществуване, приоритетно – финансова стабилност и не само, като използвате обходни пътища към своите цели, получите нерегламентирани  доходи, допълнителни плащания, опека от тайни покровители, хора извън близкото ви обкръжение и т.н.

До каквото и да се доберете на този етап, то може да прораства малко по малко и да се оказва все по-перспективно. Помислете, действайте и колкото сте по-инициативни, толкова повече шансове се разкриват пред вас.

На този фон информационният поток около вас се усилва, на този етап чувате, разбирате за предстоящи промени, водите преговори за тях. Имате възможност да наклоните везните във ваша полза, възползвайте още в началото, като наблегнете на позитивите и действате в посока да се предпазите от негативи, ерозивни процеси или „удари под кръста”. През идната седмица ще е по-трудно и по-скоро ще „жънете” резултатите на постигнати договорки и взети решения сега.

Вашият дом и семейство, се превръщат все повече във „вашата крепост”. След 08 декември, можете да изгладите евентуални недоразумения, да хармонизирате отношенията си с най-близките ви хора. Още в понеделник и вторник те силно привличат вниманието ви и ескалирали теми в това поле, които могат да зададат тон, да оформят фон за целия период.

В сряда и четвъртък ви занимават чисто материални приоритети, вид инвестиции в бизнес, ако имате такъв или пък хоби, партньори, деца… В друг вариант обсъждат се въпроси с приходи-разходи, в такъв случай, внимавайте финансови приоритети да не застанат между вас и околните.

В петък и събота ежедневието е динамично, носи изненади, но сте способни да извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление и да спечелите.

В неделя няма да ви липсва компания и съпричастност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ